Battlefield 1

Image
We got some server lovin.
User avatar
BillBailey
Vice Admiral
Vice Admiral
Posts: 3505
Joined: Sat Apr 19, 2008 3:22 pm
Gender: Male
Facebook: https://www.facebook.com/bill.bailey.9212301
Location: Birmingham

Re: Battlefield 1

Post by BillBailey » Sun Feb 11, 2018 6:28 pm

If they are third party drivers such as realtek, try the manufacture website for up to date drivers.

User avatar
Berkman
Vice Admiral
Vice Admiral
Posts: 1174
Joined: Sun Jan 20, 2008 9:00 pm
Gender: Male
Steam: http://www.steamcommunity.com/id/berkmanlord
Twitter: http://www.twitter.com/berkmanlord
Facebook: https://www.facebook.com/berkman.l.gulenc
Location: Turkey
Contact:

Re: Battlefield 1

Post by Berkman » Mon Feb 12, 2018 9:01 am

Hey Roamer, mind describing us your setup? Are you using a headset? Is it connected via USB?
Lord of the Wasteland
Image
Image

User avatar
roamer1711
SWO
SWO
Posts: 325
Joined: Sun Jan 13, 2008 10:54 pm
Gender: Male
Location: Co Cork half way up the Mountain

Re: Battlefield 1

Post by roamer1711 » Tue Feb 13, 2018 7:00 pm

triton kunai usb head set. with line in mic. Worked up latest preview. now press to talk enables in discord but no speech. Try to set up mic and no trouble shooter error comes up
Image

User avatar
0v3rz34l0u5
Warrant Officer
Warrant Officer
Posts: 720
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:35 pm
Gender: Male
Steam: http://steamcommunity.com/id/0v3rz34l0u5
Location: Cambridgeshire

Re: Battlefield 1

Post by 0v3rz34l0u5 » Tue Feb 13, 2018 9:16 pm

Does it have its own software? I use a Corsair and the software takes control and can only be adjusted from there.
Last edited by 0v3rz34l0u5 on Wed Feb 14, 2018 10:00 pm, edited 1 time in total.
Image

User avatar
Berkman
Vice Admiral
Vice Admiral
Posts: 1174
Joined: Sun Jan 20, 2008 9:00 pm
Gender: Male
Steam: http://www.steamcommunity.com/id/berkmanlord
Twitter: http://www.twitter.com/berkmanlord
Facebook: https://www.facebook.com/berkman.l.gulenc
Location: Turkey
Contact:

Re: Battlefield 1

Post by Berkman » Wed Feb 14, 2018 3:17 pm

Lord of the Wasteland
Image
Image

User avatar
BillBailey
Vice Admiral
Vice Admiral
Posts: 3505
Joined: Sat Apr 19, 2008 3:22 pm
Gender: Male
Facebook: https://www.facebook.com/bill.bailey.9212301
Location: Birmingham

Re: Battlefield 1

Post by BillBailey » Wed Feb 14, 2018 9:07 pm

Just a heads up, the server runs out in April and I won't be renewing it myself, if anyone wants to take over feel free, but I think it's almost dead now.

User avatar
Ztranier
Warrant Officer
Warrant Officer
Posts: 729
Joined: Tue Apr 18, 2017 3:06 pm
Gender: Male
Steam: =EBS= Ztranier [DPT]/ http://steamcommunity.com/profiles/76561198008007768/
Location: Düsseldorf/ GER

Re: Battlefield 1

Post by Ztranier » Wed Feb 14, 2018 9:50 pm

ohh shit,
where are all of you lads are going to play then?
maybe INS? :-D

User avatar
0v3rz34l0u5
Warrant Officer
Warrant Officer
Posts: 720
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:35 pm
Gender: Male
Steam: http://steamcommunity.com/id/0v3rz34l0u5
Location: Cambridgeshire

Re: Battlefield 1

Post by 0v3rz34l0u5 » Wed Feb 14, 2018 10:01 pm

Gutted. ☹️ It still has 1110 odd favourites. I wonder if the next DLC will invigorate it again.
Image

User avatar
karrion
SWO
SWO
Posts: 242
Joined: Tue Mar 23, 2010 5:05 pm
Location: Southampton

Re: Battlefield 1

Post by karrion » Thu Feb 15, 2018 10:04 am

Just an observation but I know you guys like some of the settings on the server but if you want to have it populated in the evenings when you play then you really need to have it set on the default settings otherwise you're just hoping for passing traffic and people who might like the setup. I'm fairly sure quickmatch only throws players towards the server if it's setup like the official ones so even when the new DLC drops this month you're still going to find the server is dead as people will only play on the normal setup. Unfortunately it is what it is and people won't search for niche servers.
Image

User avatar
BillBailey
Vice Admiral
Vice Admiral
Posts: 3505
Joined: Sat Apr 19, 2008 3:22 pm
Gender: Male
Facebook: https://www.facebook.com/bill.bailey.9212301
Location: Birmingham

Re: Battlefield 1

Post by BillBailey » Thu Feb 15, 2018 10:55 am

We have tried it on default, still doesn't work, and default means 10 V10 start.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest